Lille entreprenør virksomhed

AP service blev grundlagt af Anders Pedersen, som altid har haft en passion for have- og landskabsarkitektur. Med tiden voksede hans passion til en professionel forretning, og i dag tilbyder virksomheden en bred vifte af Service ydelser. 

AP Service stræber hele tiden efter at udvide sine tjenester og kompetencer og har i årenes løb anskaffet en lang række nye maskiner og udstyr. 

Som følge heraf er virksomheden i stand til at tilbyde sine kunder tjenesteydelser af høj kvalitet, der er skræddersyet til deres individuelle behov. Hvis du er på udkig efter et pålideligt og erfarent service- eller gartnerfirma, skal du ikke lede længere end til AP Service.​

Tæt samarbejde

Hos AP Service er vi stolte af vores tætte samarbejde med vores kunder. Vi mener, at de bedste resultater opnås, når vi arbejder tæt sammen med vores kunder fra start til slut. Dette tætte samarbejde giver os mulighed for virkelig at forstå kundens vision og sikre, at vi er i stand til at udføre den fejlfrit. Det er en af de ting, der adskiller os fra andre virksomheder i vores branche, og noget som vores kunder virkelig sætter pris på. Vi vil elske muligheden for at arbejde sammen med dig på dit næste projekt!

​​

Vi kommer til dig!

Hos AP Service er vi meget engageret i lokalområdet og tilbyder at komme til dig, så længe du befinder dig i nærheden. Vi har en stærk tro på, at tilfredse kunder er vores bedste reklame, og vi arbejder hårdt for at leve op til denne tro.

Da Anders Pedersen oprindeligt selv kommer fra en lille by, ved han, hvor vigtigt det er at give noget tilbage til samfundet. Det er en af grundene til, at vi tilbyder vores ydelser til både private og virksomheder. Vi ved, hvor værdifuld din tid er, og derfor kommer vi altid til dig, når du har brug for os.

Modtag et gratis uforpligtende tilbud

Vi tager glædeligt et snak med dig, hvor vi diskuterer omfanget af dit projekt. Er det aktuelt, kommer vi også gerne ud til dig, og beser ejendommen.

Her har du 6 grunde til at vælge os

Ordentligt arbejde

Vi gør en dyd ud af altid at levere service af øverste hylde.

Du kan altid ringe

Hvis ikke vi tager telefonen, bliver du hurtigst muligt kontaktet.

Specialiserede fagfolk

Du kan altid forvente professionelt arbejde fra os.

20+ års erfaring

Erfaring er essentielt i fagområdet, og det har vi massere af!

Tæt samarbejde

Vi oplever de bedste resultater ved tæt samarbejde med kunden.

Altid tilfredshedsgaranti

Kundens tilfredshed er altid vores førsteprioritet.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke en kende med at kontakte os - modtag et fuldstændig uforpligtende og GRATIS tilbud på dit projekt i dag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Bæredygtigheds Team

Fjordagervej 12X, 

6100 H​aderslev

Klik for rutevejledning

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Bæredygtigheds Team – CVR: 43767976