Professionel hækklipning med flotte resultater

Få klippet og plejet hække og buske i din have

Trænger hækkene i din have til at blive klippet? Den kan både være, hvis du ønsker at få sænket hækken til en lavere højde, eller hvis hækken er begyndt at vokse vildt og trænger til at blive trimmet. Uanset hvorfor du har brug for hækklipning, kan vi ved AP Service hjælpe dig. Vi er nemlig din professionelle havemand til alle former for havearbejde.

Med 20 års erfaring inden for havearbejde er vi i stand til at tilbyde skræddersyede løsninger, der opfylder netop dine behov. Hvis du har brug for hjælp til klipning af hæk, er du således kommet til de helt rette. Vi holder til i Haderslev og tager opgaver for kunder i et større område, eksempelvis Starup og Vojens. Skal vi også hjælpe dig?

Hvorfor overlade opgaven med hækklipning til os?

Vi tilbyder hækklipning såvel som beskæring af hække med stor præcision og ekspertise. Dertil ønsker vi at passe og pleje din hæk, så den har de bedst mulige vilkår. Vi hjælper dig således ikke blot med at få en hæk, der ser fantastisk ud, men også at den trives. Ved at forstå din hæks unikke behov, anvender vi de mest effektive beskæringsmetoder.

Vores kunder vælger os til deres beskæringsopgave på grund af vores øje for detaljer, pålidelige service og vores engagement i bæredygtighed inden for havearbejde. Vi adresserer nemlig dine bekymringer og tilpasser vores tjenester til at skabe en holdbar, sund og smuk have for dig.

Ønsker du at kombinere din opgave med klipning af hæk med eksempelvis beskæring af buske, græsslåning, træbeskæring og lignende? Vi sender gerne en havemand ud for at tage hånd om alt det havearbejde, du ønsker hjælp til.​

Ring eller skriv til os for at høre mere

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine behov for hækklipning. Vi er klar til at guide dig gennem dine muligheder og hjælpe dig med at opnå den have, du altid har drømt om.

Her har du 6 grunde til at vælge os

Ordentligt arbejde

Vi gør en dyd ud af altid at levere service af øverste hylde.

Du kan altid ringe

Hvis ikke vi tager telefonen, bliver du hurtigst muligt kontaktet.

Specialiserede fagfolk

Du kan altid forvente professionelt arbejde fra os.

20+ års erfaring

Erfaring er essentielt i fagområdet, og det har vi massere af!

Tæt samarbejde

Vi oplever de bedste resultater ved tæt samarbejde med kunden.

Altid tilfredshedsgaranti

Kundens tilfredshed er altid vores førsteprioritet.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke en kende med at kontakte os - modtag et fuldstændig uforpligtende og GRATIS tilbud på dit projekt i dag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Bæredygtigheds Team

Fjordagervej 12X, 

6100 H​aderslev

Klik for rutevejledning

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Bæredygtigheds Team – CVR: 43767976