Snerydning og diverse

Snerydning

Problemer med Sneen?

Det er en stor udfordring at holde fortorvet rent, især hvis du har en travl hverdag. Ikke nok med det, men det kræver også de rigtige maskiner at udføre et sådant arbejde. Vi har den rette erfaring og det rette udstyr til at udføre arbejdet effektivt. Vi har et bredt udvalg af maskiner, der kan klare alle mængder sne, og vi har desuden erfaringen til at vide, hvordan de skal bruges korrekt. Derudover har vi også et team af erfarne fagfolk, der kan reparere eventuelle skader, der er sket på fortorvet. Derfor er vi sikre på, at vi kan yde den bedst mulige service til vores kunder.
Vi hjælper også med meget mere end snerydning, vi salter også vejen. ydermere tilbyder vi at fjerne jeres affald når som helst på året.

Fagentreprise

Det er altid en god idé at have en entreprenør med i sit ejendomsforbedringsprojekter. De har ikke kun erfaring og ekspertise til at få arbejdet gjort rigtigt, men de har også de nødvendige licenser og forsikringer. Derudover bør man tage stilling til, hvorvidt man bør vælge fag-, hoved- eller totalentreprise. Skal du grave ud til et projekt på egen ejendom, er der næsten ingen tvivl om at fagentreprise er det rigtige valg. Det er billigt og effektivt samt god service, og mere end tilstrækkeligt. 

Vi sørger for det hele

En snerydermaskine er et vigtigt stykke udstyr for alle, der skal fjerne sne fra deres ejendom – og koster det hvide ud af øjnene. Hvis sneet ikke bliver fjernet kan det komme til at koste bøder. De fås i en række forskellige størrelser og udformninger, så de passer til de specifikke behov for hvert enkelt job. Vi sørger for selve snerydningen.

Anders Pedersen

Indehaver og grundlægger

Tag kontakt i dag
Vælg Pilegaard Entreprise ApS

Her har du 6 grunde til at vælge os

Ordentligt arbejde

Vi gør en dyd ud af altid at levere service af øverste hylde.

Du kan altid ringe

Hvis ikke vi tager telefonen, bliver du hurtigst muligt kontaktet.

Specialiserede fagfolk

Du kan altid forvente professionelt arbejde fra os.

20+ års erfaring

Erfaring er essentielt i fagområdet, og det har vi massere af!

Tæt samarbejde

Vi oplever de bedste resultater ved tæt samarbejde med kunden.

Altid tilfredshedsgaranti

Kundens tilfredshed er altid vores førsteprioritet.

Vi bruger kun de bedste

Maskiner af højeste kvalitet