Have og Anlæg

Hjælp til dig og din have

Vi klarer din have opgave

Hos AP SErvice er vi stolte af at kunne klare enhver haveopgave, uanset hvor stor eller lille den er. Vi har et team af erfarne fagfolk, der har viden om en bred vifte af teknikker, og vi har alt det nyeste værktøj og udstyr til at få arbejdet gjort rigtigt. Uanset om du har brug for hjælp til Klipning af hæk, slå græsset eller brolægning, boring af huller til et hegn eller noget andet, kan vi få arbejdet gjort. Vi er forpligtet til at give vores kunder service af højeste kvalitet, og vi garanterer, at du vil være tilfreds med vores arbejde.

Fagentreprise

Det er altid en god idé at have en entreprenør med i sit ejendomsforbedringsprojekter. De har ikke kun erfaring og ekspertise til at få arbejdet gjort rigtigt, men de har også de nødvendige licenser og forsikringer. Derudover bør man tage stilling til, hvorvidt man bør vælge fag-, hoved- eller totalentreprise. Skal du grave ud til et projekt på egen ejendom, er der næsten ingen tvivl om at fagentreprise er det rigtige valg. Det er billigt og effektivt samt god service, og mere end tilstrækkeligt. 

De helt rigtige maskiner

Udgravningsarbejde kan være en stor opgave, og det er vigtigt at have det rigtige værktøj til opgaven. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har et bredt udvalg af maskiner. Fra græsslåmaskiner og Hækkeklippere, du har brug for, for at få arbejdet gjort rigtigt. Og fordi vi forstår, at tid er penge, tilbyder vi også en bred vifte af tjenester, der hjælper dig med at spare tid og penge. Så uanset om du har brug for hjælp med projektplanlægning eller blot ønsker nogen til at betjene maskinerne, kan vi yde al den støtte, du har brug for.

Anders Pedersen

Indehaver og grundlægger

Tag kontakt i dag
Vælg AP Service

Her har du 6 grunde til at vælge os

Ordentligt arbejde

Vi gør en dyd ud af altid at levere service af øverste hylde.

Du kan altid ringe

Hvis ikke vi tager telefonen, bliver du hurtigst muligt kontaktet.

Specialiserede fagfolk

Du kan altid forvente professionelt arbejde fra os.

20+ års erfaring

Erfaring er essentielt i fagområdet, og det har vi massere af!

Tæt samarbejde

Vi oplever de bedste resultater ved tæt samarbejde med kunden.

Altid tilfredshedsgaranti

Kundens tilfredshed er altid vores førsteprioritet.

Vi bruger kun de bedste

Maskiner af højeste kvalitet