Ejendomservice

Ejendomservice

Hjælp til ejendomen?

Hos AP Service elsker vi at hjælpe vores kunder med at holde deres ejendom vedlige. Uanset om du har brug for at tilføje et personligt præg med en trappevask, eller du ønsker at få vasket vinduerne, har vi viden og erfaring til at få arbejdet gjort rigtigt. Vi forstår, at hver enkelt kunde har unikke behov, og vi arbejder hårdt for at sikre, at dit færdige projekt overgår dine forventninger. Med vores opmærksomhed på detaljer og engagement i kundeservice hjælper vi dig med at skabe et udendørs område eller indendørs, som du vil nyde i mange år fremover.

Fagentreprise

Det er altid en god idé at have en entreprenør med i sit ejendomsforbedringsprojekter. De har ikke kun erfaring og ekspertise til at få arbejdet gjort rigtigt, men de har også de nødvendige licenser og forsikringer. Derudover bør man tage stilling til, hvorvidt man bør vælge fag-, hoved- eller totalentreprise. Skal du grave ud til et projekt på egen ejendom, er der næsten ingen tvivl om at fagentreprise er det rigtige valg. Det er billigt og effektivt samt god service, og mere end tilstrækkeligt. 

De rette maskiner og erfaring

Ejendomsservice kan hurtigt blive grimt, hvis du ikke har den rette erfaring. Sløj vask, oprydning og andre ujævnheder kan være unødigt dyrt og svært at reparere. Desuden er det også vigtigt at have det rigtige værktøj.
 Hos AP Service har vi alle disse værktøjer og den rette erfaring til at betjene dem. Vi kan klare enhver ejendomsservice opgave, stor eller lille. 

Anders Pedersen

Indehaver og grundlægger

Tag kontakt i dag
Vælg Pilegaard Entreprise ApS

Her har du 6 grunde til at vælge os

Ordentligt arbejde

Vi gør en dyd ud af altid at levere service af øverste hylde.

Du kan altid ringe

Hvis ikke vi tager telefonen, bliver du hurtigst muligt kontaktet.

Specialiserede fagfolk

Du kan altid forvente professionelt arbejde fra os.

20+ års erfaring

Erfaring er essentielt i fagområdet, og det har vi massere af!

Tæt samarbejde

Vi oplever de bedste resultater ved tæt samarbejde med kunden.

Altid tilfredshedsgaranti

Kundens tilfredshed er altid vores førsteprioritet.

Vi bruger kun de bedste

Maskiner af højeste kvalitet